buğday buğdayda için ürünler (596)

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 3 - Özel ambalajda tahıllar

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 3 - Özel ambalajda tahıllar

Çorbalar, yan yemekler, tortilla, İtalyan polentası ve Moldovalı ayran. Bu yemekleri hazırlamak için yüksek kaliteli mısır irmiğine ihtiyacınız olacak. Ve bu tahılın TM "TERRA" markasından olması daha iyi. Ürünlerimiz, modern ekipmanlar kullanılarak en son teknolojilerle üretilmektedir.
KIRMIZI UN

KIRMIZI UN

W: 330 ÷ 360. Seçilen tahıllardan elde edilen Tip 55 un karışımı. Uzun fermente yöntemi ile yapılan hamurlar için idealdir, buzdolabında 2 güne kadar saklanabilir ve geleneksel "Pizza Napolitana" elde etmek için uygundur. 25KG - 10KG
500ml soslu cherry domates

500ml soslu cherry domates

Geleneksel domates püresi, koruyucu veya katkı maddesi olmadan, zanaatkar bir şekilde hazırlanır; domatesler özenle yetiştirilir ve seçilir, böylece İtalyan kültürü ve geleneğinin kokuları ve tatları olduğu gibi korunur.
Kuru yem satış

Kuru yem satış

Hayvan beslemesi için yüksek kaliteli kuru yem. Anahtar kelimeler: kuru yem, kuru yem satışı, kaliteli yem, doğal yem, hayvan beslemesi, ekonomik yem, yem tedariki, yem Navarra, yem Vitoria, yem Burgos, yem dağıtımı, inekler için yem, yem Fransa, yem satışı, balya halinde yem.
Yumurta Tagliatelle

Yumurta Tagliatelle

Taze yumurtalı tagliatelle, dünya çapında dokusu, tadı ve boyutuyla tanınan uzun bir makarna çeşididir. Emilia mutfağının sembolü olan bu makarna, son derece çok yönlüdür ve sayısız hazırlamada kullanılabilir. Ragù (et sosu), mantar sosu veya trüf sosu ile mükemmel bir uyum sağlar ve basit domates soslarıyla da son derece lezzetlidir.
Metinlenmiş buğday proteini VG Titans W65-L

Metinlenmiş buğday proteini VG Titans W65-L

Doku Buğday Proteini VG Titans W65-L, ekstruzyon yöntemiyle üretilmiş kuru bir üründür ve bitki bazlı ürünlerde, örneğin burgerler, sosisler, şarküteri ürünleri, dolgular ve et ile tavuk ürünlerine katkı maddesi olarak kullanılmak üzere nemlendirilmesi için uygundur. Buğday proteini ve buğday unundan yapılan ürün, minimum %65 protein içermekte olup, büyük parçalar halinde mevcuttur. Su emme oranı 1:3 ve önerilen nemlendirme süresi 30 dakikadır. 6 kg'lık PE torbada paketlenmiş olan bu ürün, bitki bazlı burgerler, sosisler, köfteler, tavuk, Bolognese sosu ve kıyma yapmak için idealdir.
Buğday Zinciri - Simetrik 'Buğday Sapı' Tasarımı

Buğday Zinciri - Simetrik 'Buğday Sapı' Tasarımı

Adını bir buğday sapına benzerliğinden alan Buğday Zinciri, küçük sekiz şekilli halkalara sahiptir. Karmaşık bir şekilde tasarlanmış bir mücevher parçası.
ACTIV - Yumuşak Buğday ve Çavdar Doğal Mayasından Üretilmiş Yarı Mamul Ürün

ACTIV - Yumuşak Buğday ve Çavdar Doğal Mayasından Üretilmiş Yarı Mamul Ürün

Doğal maya bazlı yarı mamul ürün, tek bir çözümde taze mayayı, iyileştiricileri ve ekşi hamuru değiştirmeyi sağlar. Format: 1 kg Dozaj: 4%
Temizlik Sistemleri TRIOR - TRIOR

Temizlik Sistemleri TRIOR - TRIOR

Bu, buğdaydaki gereksiz veya rahatsız edici malzemelerin seçilmesi içindir. Silindirler, buğdaydaki tohum, arpa, çavdar, mercimek, kırık buğday, uzun taneli ve benzeri yabancı maddeleri ayırır. Buğday, mısır, mercimek, pirinç ve benzeri tahıllardaki kırık parçaları ayırmak için kullanılır. Üründe bulunan yabancı maddeler ve kırık tahıllar, döner tamburun içine girerek santrifüj kuvvetiyle özel olarak yapılmış tambur ceplerine girer. Döner tambur belirli bir noktaya ulaştığında, ceplerdeki yabancı maddeler ve kırık tahıllar tamburdaki özel ayarlanabilir bir kanala düşer. Temizlenmiş tahıl tamburdan çıkarken, kanala düşen yabancı maddeler ve kırık tahıllar, kanalda yer alan bir spiral ile dışarı atılır. Çalışma sırasında, tamburdaki kuru tahıl toz haline gelir. Bu toz, düşük basınçlı hava ile çıkarılır. Gıda sanayisinde; - Un ve irmik fabrikalarında, - Bulgur fabrikalarında, - Mercimek temizleme tesislerinde,
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
Spelt Unu 400g

Spelt Unu 400g

Spelt, en eski ve en sert buğday çeşitlerinden biridir. Popülaritesi ve benzersiz özellikleri nedeniyle "tahılların siyah havyarı" olarak adlandırılmıştır. Spelt unu, normal buğdaydan iki kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle, spelt ekmeği özellikle besleyicidir. Taşlarla öğütme işlemi, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır ve bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 400 g
Organik Tam Mısır Unu

Organik Tam Mısır Unu

Tam unumuz çiftliğimizde üretilmektedir. Tahıllarımızın kepeğini koruyarak maksimum besin kalitesi elde etmek için tam un seçimini yaptık. Doğal olarak glütensiz. Nişasta açısından zengin. Protein içerir. Düşük yağ oranı. Lif açısından zengin. Kıvam artırıcı ve bağlayıcı olarak mükemmel. Tariflerinizde güneş! Kullanım: Ekmek, kek, krep gibi diğer unlarla karıştırılabilir... Sadece mısır kekleri için.
Buğday Sesi

Buğday Sesi

İşlenmemiş buğday kepeği Buğday kepeği: 15Kg
Buğday unları - Ekmeklik buğday unu

Buğday unları - Ekmeklik buğday unu

– Dengeli ve yüksek verimli un, özellikle papo-seco, Mafra, Alentejano, ön pişirilmiş baget gibi ekmek türleri için önerilir. – Granel ayrıca endüstriyel kullanımlar için özellikle tavsiye edilen daha yüksek uzama kapasitesine sahip T65 PG çeşitliliğine de sahiptir.
Fonksiyonel ve dokusal unlar

Fonksiyonel ve dokusal unlar

Fonksiyonel unlar buğday bazlı Fonksiyonel un serileri, benzersiz ve yenilikçi bir süreçten elde edilmektedir: patentli Farigel® hidrotermal işleme yöntemi. 30 yılı aşkın bir süredir, Limagrain Ingredients, ekmek yapımı, pastacılık, atıştırmalıklar, yemek ürünleri ve beslenme gibi çok çeşitli uygulamalar için fonksiyonel unlar geliştirmektedir. Tam buğday unları Tam buğday unları, tam tahılın öğütülmesiyle elde edilir. Lif, mineral ve vitamin açısından zengin oldukları için sağlık açısından önerilmektedirler. Avrupa'da giderek daha popüler hale gelmekte olup, ekmek yapımında, kahvaltılık gevreklerde veya diyet ürünlerinde kullanılmaktadırlar. Ancak, kullanımını engelleyen üç ana dezavantajları bulunmaktadır.
Yağı alınmış kayısı çekirdeği unu, organik - Bu hafif fındıksı un, yüksek kaliteli tatlı kayısı çekirdeklerinden yapılmaktadır.

Yağı alınmış kayısı çekirdeği unu, organik - Bu hafif fındıksı un, yüksek kaliteli tatlı kayısı çekirdeklerinden yapılmaktadır.

Proteinler ve mineraller açısından zengindir. Unun hafif bir badem ezmesi tadı vardır. Kayısı çekirdeği unu, hamur işi malzemesi olarak ve smoothieleri zenginleştirmek için mükemmeldir.
TAZE ÇİN NOODLE - Fransız Buğdayı

TAZE ÇİN NOODLE - Fransız Buğdayı

PÏNJA taze eriştelerimiz, %30 buğday unu, SU, TUZ içeren catering kalitesindedir. Onları sebzelerle veya etle, iyi baharatlanmış ve her türlü et suyu ile birlikte soteleyerek tadını çıkarabilirsiniz. Her lokmada lezzet ve tazelik sunan bu, Çin mutfağının en iyi örneğidir. Net ağırlık paket: 200g Paket başına koli miktarı: 30 paket 200g Palet başına koli miktarı FR: 67 koli Palet başına koli miktarı EXP: 57 koli Son müşteri için ambalajlama: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg
ORGANKİ BUĞDAY TORTİLLALARI - ORGANİK UN VE YÜKSEK OLEİK AYÇİÇEK YAĞI İLE YAPILMIŞTIR.

ORGANKİ BUĞDAY TORTİLLALARI - ORGANİK UN VE YÜKSEK OLEİK AYÇİÇEK YAĞI İLE YAPILMIŞTIR.

Beyaz veya ıspanak, domates veya tane tane acı biber ile tatlandırılmış olarak sunulmaktadır; bu da onlara farklı renkler ve tatlar kazandırarak optimum bir kalite sağlar. Üç boyutumuz var: 15 cm çapında; 20 cm ve 28 cm. Ayrıca, müşterinin ihtiyaç duyduğu boyutu da üretiyoruz. Kapalı paketler, kontrollü atmosferde flow pack şeklinde sunulmaktadır.
ARPA /HORDEUM VULGARE/

ARPA /HORDEUM VULGARE/

Nem – max. %14,5 Yabancı maddeler – max. %3,0 Hektolitre – min. 57 max. 64, temel – 62 Zarar görmüş tohumlar – max. %5,0 (Isıdan zarar görmüş tohumlar dahil – max. %3,0) Kırık tohumlar – max. %5,0 Protein içeriği – min. %10,0 max. %12,5
UZUN PASTA SPAGETTİ - KARIŞIK BUĞDAY NB#2. 500g

UZUN PASTA SPAGETTİ - KARIŞIK BUĞDAY NB#2. 500g

Tunuslular makarna kalitesi konusunda oldukça talepkardır, bu da "TUNUS'TA ÜRETİLMİŞ" makarnanın dünyadaki en iyi standartlarda olmasının nedenini açıklıyor. Tunus hükümeti, %100 Durum irmiği unu ile yapılmamış herhangi bir makarnanın ihracatını veya satışını kısıtlamaktadır. Bu, makarnamızın kalitesini garanti etmenin bir diğer nedenidir. Tüm Spagetti Makarna'mız, premium kalitede makarna üretme geleneğine uygun olarak yapılmaktadır. Ürün Adı: Makarna Ana Malzeme: Karışık Buğday (Yumuşak Buğday ve Sert Buğday) Makarna Türü: Spagetti Şekil: İp Ambalaj: Torba, Toplu Ağırlık (kg): 500 gr Marka: MEDILIFE Raf Ömrü: 2 yıl Menşei: Tunus
Trofie - Sert buğdaydan yapılan tipik Apulia makarnası

Trofie - Sert buğdaydan yapılan tipik Apulia makarnası

Trofie, irmik unundan ve sudan yapılan kısa bir makarna türüdür. Uzun ve sivri şekilleri sayesinde, basit ve lezzetli yemeklerin sunumu için mükemmeldir.
Buğday makarnası - Marco 260 Esneklik

Buğday makarnası - Marco 260 Esneklik

Bu buğday makarnası, özel bir teknolojiye göre seçkin kaliteli buğday unundan üretilmiştir ve antik üretim geleneklerini korumaktadır. Özel üretim süreçleri, makarnanın pişirme sırasında birbirine yapışmamasını veya lapa haline gelmemesini sağlar ve tadını ve sarı rengini korur. Makarnada yapay katkı maddesi bulunmamaktadır. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli B grubu vitaminlerini, ayrıca vücut için hayati öneme sahip E vitaminini ve proteinleri içermektedir. Pişirme sırasında makarna, besin değerini, tahılın değerli niteliklerini korur ve yiyeceklere özel bir lezzet katar. Besin değerleri: 100 g Enerji değeri: 1494 kJ / 357 kcal Yağ: 1,1 g Doymuş yağ asitleri: 0,5 g Karbonhidrat: 76,0 g Şeker: <0,3 g Protein: 11,0 g Tuz: 0,5 g*
Penne - irmik unu

Penne - irmik unu

Penne, penne rigate olarak da bilinen, durum buğday unundan yapılan boru şeklindeki makarnalardır. Açılı uçları ve oluklu yüzeyi sayesinde sosları yakalar ve tutar, lezzetli bir yemek deneyimi sunar. Çok yönlü ve sert bir dokuya sahip olan penne makarna, klasik İtalyan yemeklerinden penne alla vodka'ya, yaratıcı makarna salatalarına ve fırın yemeklerine kadar geniş bir tarif yelpazesi için mükemmeldir. Durum buğdayından yapılan penne makarnanın zamansız cazibesini kucaklayın ve onun hoş şekli, dokusu ve çok yönlülüğü ile mutfak repertuarınızı zenginleştirin. Ayrıca, tüm ürünlerimiz gibi organik ve vegan özelliklere sahiptir. Porsiyon boyutu: 100g Enerji içeriği: 1555kj / 366,2 kcal Toplam yağ: 1,09g Doymuş yağ: 0,25g TOPLAM KARBONHİDRAT: 77,02g Şekerler: 4,82g Lif: 1,17g Protein: 11,89g Tuz: 0,07g
Doğal Buğday Filizi Yağı – 50ml - Bitkisel Yağlar ve Yağlar

Doğal Buğday Filizi Yağı – 50ml - Bitkisel Yağlar ve Yağlar

Doğal Buğday Filizi Yağı – 50ml - Bitkisel Yağlar ve Yağlar Ağırlık: 0,270 kg
Buğday Triticum sativum/aestivum - Fitoterapi

Buğday Triticum sativum/aestivum - Fitoterapi

Organik bitki ekstresi, taze (donmuş değil). Hasat yerinde bekletme (Köken Fransa) 50 ml cam şişe
Yumuşak Buğday Unu - Diğer Yerel Ürünler

Yumuşak Buğday Unu - Diğer Yerel Ürünler

Yumuşak Buğday Unu T110 yarı tam buğday Kekler, hamur işleri ve ev yapımı ekmekler için tüm kullanımlarınız için mükemmel.
Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Buğday Filizi Yağı - 30 ml

Vitaminlerle Zenginleştirilmiş Buğday Filizi Yağı - 30 ml

Yağ banyosu: Tüm saç tipleri için - saç derisi, su banyosunda önceden ısıtılmış buğday tohumu yağı ile sürülür. Saç, plastik bir şapka ve havluyla 2 saat boyunca sarılır. Bu, kepeklerin giderilmesine yardımcı olur ve saçın kırılmasını önler. Yağ banyosundan sonra, saç, saç tipinize uygun nötr veya iyileştirici bir şampuanla yıkanır. Cilt için: Tohum lesitini ve alfa-tokoferol, hücreleri serbest radikallerin toksik etkilerinden korur; yani, cilt yaşlanmasına karşı önemli bir antioksidan rol oynarlar. Cilt tonunu artırır ve anti-inflamatuar etkileri vardır. Yağ, çok kuru saçlar ve yağlı ciltler için temel masaj yağı olarak kullanılır. Selülit oluşumuna ve cilt gevşemesine karşı yönlendirilmiş bileşimlerde mevcuttur.
Arpa tanesi

Arpa tanesi

Arpa taneleri %15.8'e kadar protein, %76 karbonhidrat, %3-5 yağ, %9.6 lif, enzimler, B, D, E, A grubu vitaminler içerir. Başlıca irmikten oluşan lif, bağırsakları zararlı maddelerden ve toksinlerden temizler. Arpanın beta-glukanları, gastrointestinal sistemin mikroflorasını restore eder ve sindirim sistemi hastalıklarının tedavisinde faydalıdır.